26.5.08

Moltes felicitats

... a tots els participants i molt especialment als que han aconseguit completar el recorregut.
Una prova que d'entrada ja era dura, s'ha convertit en extrema pel temporal que ens ha acompanyat.
Un total de 96 participants van aconseguir arribar a la meta. Ja podeu consultar el llistat.

Aquí teniu la gràfica del temps emprat pels participants.

6 comentarios:

Eugeni dijo...

Una organtizació 10, gracies per tot, avituallaments be, senyalitzacio perfecte.

Felicitats!!!

XAVI NOVELL dijo...

felicitats per la bona feina i pel tracte que ens heu fet ...

felicitats i salutacions desde el baix montseny.

Miquel Gubianas dijo...

bé, jo sóc nou al blogger, però també hi vull dir la meva. Això és un extracte de la meva crònica, publicada a http://culitoweb.blogspot.com/



DEDICATÒRIES I PENSAMENTS FINALS

Al Déu de la ruta: Encara que ho hagis intentat, no has fet ni tan sols que se’ns hagi passat pel cap d’abandonar. De fet, si ens haguéssis posat el Suro ens l’hauriem fet sense remugar. Que ha estat la pluja i el fred lo que han fet tant dur el recorregut que tant amorosament has preparat? No pas. Gràcies a la pluja l’hem fet, no vull ni pensar lo que hauria passat si hagués estat sota un dia de sol, sense gens de vent, amb tandes de 80Km sense avituallaments. Saps que hem estat capaços d’acabar i potser per això som diferents. T’hem guanyat.

Voldria destacar i agraïr, ara que sé que sóc llegit, la impresionant tasca de tanta i tanta gent perquè aquesta Marató s’hagi dut a terme. La nostra Federació m’ha sorprès gratament per la capacitat d’organitzar un sarau que és, per posar un adjectiu, descomunal. Costa molt establir una cosa mig organitzada al llarg de 630Km, organitzar-ho del tot té ja molt mèrit. Els 75 euros han estat ben pagats. Deixant de banda els flecos que hagin pogut tenir, tota la ruta estava plena de detalls que ens deien, indirecta o directament, que algú havia pensat en nosaltres. No m’he sentit abandonat per ells, tot el contrari, petites coses, per part de membres federatius o colaboradors, la gent als controls, els missatges que ens donaven, tot éren perles que, d’una en una potser et semblaven insuficients, però que agafades en conjunt, si fós possible fer-ne una llista, formarien un catàleg impresionantment llarg i impossible de repetir.

Per últim destacar l’actuació d’un company de pedals que per demostrar que el recorregut que havia dissenyat no era ni excessivament dur i no molt menys infernal (canviar el tram de Pinós? mai de la vida, no fos cas que s’alleugés el nostre esforç!), no tan sols va ser el primer d’arribar, si no que diumenge al matí circulava en sentit contrari, veient-nos arribar, trencats, xops, rematats, entre Rubí i St Andreu de la Barca. En lloc de paraules d’ànim vam sentir un fort, sec i imperatiu “aneu per la dreta!”... Gonçal, hauries de saber, experimentat com ets, que en plena tromba d’aigua, i amb lo que duiem a les cames, circular “en manada” enlloc d’anar en fila era una mesura de protecció. Els automovilistes comprensius (la majoria) ho enténen, frenaven i ens animaven, perquè en aquell moment, tota paraula dita fora de lloc et mina la moral.

Moltes gràcies a tots els que, sense pedalar, ens heu ajudat a la ruta. Als clubs colaboradors, als particulars, al fotògraf, a les dones, amics i parents que venieu en cotxe seguint-nos, 30 hores en cotxe, atenent les parides que et diu el sonat de la bici, té molt mèrit. Merci beacoup à les madammes et monsieus d’Amélie les bains, très gentiles!

Moltes gràcies Pepitu, a qui t’agafo com a portaveu de tots ells, per haver fet possible amb un esforç sobrehumà al despatx i a les cunetes el millor dia de bicicleta de la meva vida. Mai es repetirà amb tanta força, aquesta ja la tenim al cor!


Itaca t’ha donat el bell Viatge,
Sense ella no hauries sortit.
I si la trobes pobra no és que Itaca t’hagi enganyat,
Savi com bé t’has fet, sabràs què volen dir les Itaques.
(Kavafis, Riba, Llach)

randonneur dijo...

Felicidades a la federacio catalana,por diseñar tan magnifica prueba donde hemos tenido de todo y hemos podido disfrutar de esta tierra tan variada y tan extrema en todo.Extensiva a todos los benevolos que han hecho posible el avituallamiento,la señalizacion etc.
A todos los participantes por hacer grande esta prueba,a los que han terminado porque seguro estaran muy satisfechos y a los que han abandonado,animos y gracias por intentarlo,esto os honra a vosotros pero tambien a nosotros.
El itinerario era el que era y ese era el rival a vencer,hay gente mas rapida y otros mas lentos pero todos contra lo mismo y sabiendolo de antemano.
Lamento mucho las quejas hacia GONÇAL,pues el hace el recorrido que mejor le parece y eso lo tomas o lo dejas.Anims Gonçal.
Yo no soy nadie para dar lecciones ,pero intento subir mis 80 kilos y no me quejo sino que intento no ir nunca por encima de mis posibilidades y asi llegar a buen fin.Bastante dificil es organizar cosas como esta que encima tiremos puyas hacia uno de los organizadores.
Felicidades a todos.
Dorsal 22 Pere Marti.

txell dijo...

Molt bones!!
Nomès volia dir que la meva grandíssima enhorabona a tots els participants perquè penso que ja es tot un mèrit haver començat sense poder finalitzar-lo o simplement haver-se inscrit i molt més haver acabat en aquest ciclomarató.
Sóc la parella d'un dels participants, vaig estar a la sortida i també a l'arribada perquè la meva feina no em va permetre fer l'acompanyament però la veritat es que vaig "al·lucinar" amb el companyerisme que es va respirar per tots costats, tant per part del'organització com per part dels propis ciclistes.
Només dir-vos a tots que enhorabona i que endavant, que tot aquest esperit no es perdi mai!
Salutacions

Àngels dijo...

Estimats cicloturistes,
Enhorabona a tots els que heu estat a la BPB.
Aquesta ciclomarató és "especial" per a mi, és dura però m'agrada molt. Crec que és perque passa pel costat de casa i el recorregut coincideix en gran part per zones on jo peladejo habitualment. Per això espero que els organitzadors no perdin els ànims i segueixin organitzant-la en properes edicions. Jo també els vull felicitar (als organitzadors i voluntaris) i agrair la feina que han fet perque la BPB s'hagi dut a terme. Agrair també a l'organització que tinguéssin en conte els meus problemes alimentaris i ti
ngués a tots els controls la meva dosi de pollastre amb arròs. Gràcies.
Amb tot, jo vaig abandonar i vaig ser l'única dona de les quatre que no vaig acabar, felicitats a les altres tres. Les condicions d'aquesta edició van ser molt dures us mereixeu un gran aplaudiment: enhorabona a totes tres i a tots els altres companys que ho vau aconseguir, em puc imaginar el que us va costar: felicitats a tots!
Espero que continui la proba cada dos anys, que els organitzadors tinguin ganes de seguir i que els cicloturistes també. Jo hi vull tornar i vull acabar-la.
Adéu i fins sempre.